Връзка с нас: 0899 868 818
Категории

COOLMAX - Прохладно решение за лятото.  

Тениски, които охлаждат тялото, при това без изпотяване.  Антибактериална защита. Произведени С любов в България! 


 

Тествани при екстремалните условия на Азия - t' над 40 градуса и влажност над 80%.  

А Вие  тествахте ли ги ?

sideblock

Обратно към природата......

Гарантиран комфорт независимо от природните условия с обувките на Alpina Словения. За трекинг, туризъм, планина, лов и риболов... Изберете най-добрите спрямо качество-цена

Избрахте ли си продукт на  Alpina?
Споделете и Вашето мнение!

sideblock

Какви трябва да бъдат маратонките за бягане?
-Омекотяване- Обувките, които са силно омекотени, са чудесни за нови бегачи - особено тези, които са по -тежки. Обувките с възглавница обаче обикновено тежат повече и може да се почувстват по -тромави по време на бягане. Опитайте обувки с по -леко тегло и обувки с възглавница, за да видите какво предпочитате.
Отразяваща повърхност--Ако планирате да бягате вечер или рано сутрин, помислете за чифт обувки, които включват някакъв отразяващ материал. Ще бъдете  по -лесно видими от шофьорите и велосипедистите, когато ги носите.
-Протектор-Помислете за повърхността, където най -вероятно ще бягате. Ще бягате ли на бягаща пътека? На пътя? По туристически пътеки? На писта? Обувките за бягане ще имат по -дълбока дебела протекция от обувките, предназначени за бягаща пътека, писта и шофиране.

Значи сте инвестирали в добър чифт маратонки?  Все още не прибирайте портфейла си - също толкова важно е да носите подходящите чорапи, за да предотвратите появата на мехури. Специализираните чорапи за бягане са идеални - те са проектирани да поддържат краката ви топли, сухи и без мехури. Избягвайте чорапи с шевове на пръстите на краката, тъй като те могат да причинят мехури. Чорапите с допълнителна подложка около петата и пръстите на крака, разбира се, ще придадат допълнителна мекота и топлина.

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
Няма добавени продукти в тази категория