Връзка с нас: 0899 868 818

За нас

COOLMAX - Прохладно решение за лятото.  

Тениски, които охлаждат тялото, при това без изпотяване.  Антибактериална защита. Произведени С любов в България! 


 

Тествани при екстремалните условия на Азия - t' над 40 градуса и влажност над 80%.  

А Вие  тествахте ли ги ?

sideblock

Обратно към природата......

Гарантиран комфорт независимо от природните условия с обувките на Alpina Словения. За трекинг, туризъм, планина, лов и риболов... Изберете най-добрите спрямо качество-цена

Избрахте ли си продукт на  Alpina?
Споделете и Вашето мнение!

sideblock

Ние вярваме, че мечтите се сбъдват на тези , които вярват в тях! Ние вярваме в мечтите си, вярваме и във Вашите!

Ние сме ентусиасти, които знаят, че истината е в пътя, за това му се наслаждаваме, учим се от него и не спираме по пътя към целта.

За нас е Чест, че в преливащото от  разнообразие и информация онлайн пространство, сте се спрели на нас и Ви благодарим за интереса!

Ние вярваме, че Българската стока заслужава място на световните пазари и в Българските домове, за това Ви призоваваме да подкрепим заедно родното производство, за една по-добра България за всички нас и производители и потребители! Защото всички ние заслужаваме и какво ще изберем- зависи само от нас!

Ние вярваме, че въпреки всичко и всички- невероятната природа на България ни е дала всичко за да бъдем щастливи тук-в Родината си. Под склоновете на могъщи и магически гори и планини, под струите на всепречистващи водопади и реки, необятното пълно с тайни море и хората- тези  хора, които променят света- Българите!

Добре дошли при нас!