Връзка с нас: 0899 868 818

Поверителност

Специални предложения
НАШИЯТ БЮЛЕТИН

Запишете се в нашият Бюлетин и бъдете в крак с новини, промоции и отстъпки!

Записване / Отписване Вашата поща никога няма да бъде споделяна с трети лица! Вие ще получавате само и единствено информацията, за която сте направили абонамент!

Обратно към природата......

Гарантиран комфорт независимо от природните условия с обувките на Alpina Словения. За трекинг, туризъм, планина, лов и риболов... Изберете най-добрите спрямо качество-цена

Избрахте ли си продукт на  Alpina?
Споделете и Вашето мнение!

sideblock

COOLMAX - Прохладно решение за лятото.  

Тениски, които охлаждат тялото, при това без изпотяване.  Антибактериална защита. Произведени С любов в България! 


 

Тествани при екстремалните условия на Азия - t' над 40 градуса и влажност над 80%.  

А Вие  тествахте ли ги ?

sideblock

 

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Администратор на личните данни:

ХОБИТ БГ ЕООД с  БУЛСТАТ: 205381589, наричан по-долу Администраторът.

Данни за връзка:

Email: administrator@@hobit.org

Mob.: 0899868818

Седалище и адрес на управление: България, гр. Пловдив, ул. Тодор Александров 76


Информация за Комисията за защита на личните данни:

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон:02 915 3 518
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg


 

ОБХВАТ НА ПОЛИТИКАТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Сигурността, правилното използване и обработване на личните данни са от изключително значение за „ХОБИТ БГ“ и нашите потребители. Затова за нас е важно те да разберат как и защо обработваме тяхната лична информация. 

Администраторът на уеб сайта гарантира на своите потребители, че е предприел всички необходими мерки за защита на личните данни съгласно нормативните изисквания на Регламент (ЕС) 2016/679. С прилаганата политика за защита на личните данни Администраторът зачита правото на неприкосновеността на личността и гарантира, че полага всички необходими усилия за защита на личните данни, както на регистрираните потребители, така и на всеки оставил своите лични данни във формите на запитвания. С използването на CRM система и полагането на мерки за защита на нашето он- и офлайн съдържание ние гарантираме, че сме взели мерки срещу неправомерното обработване на ЛД данни, които получаваме. Използваме съвременни технологии и защити, за да предоставим сигурност и минимизиран риск.

Настоящата Политика за личните данни е неразривно свързана с Общите условия на „ХОБИТ БГ“ . Тя  не регламентира права и задължения, а цели да обясни на Вас - нашите потребители, какви лични данни обработваме във връзка с предоставянето на услиги, защо и как ги обработваме, в това число кога е необходимо да разкриваме лични данни на трети лица и защо. Също така, с нея се предоставя информация за правата, които Вие като потребители на този сайт имате във връзка с обработването на личните Ви данни от „ХОБИТ БГ“ ЕООД.

Тази Политика за личните данни се прилага по отношение на личните данни, които „ХОБИТ БГ“ ЕООД събира и обработва от запитвания на този сайт и във връзка с услугите, които предлага. Събирането и обработването на личните Ви данни се извършва съгласно политиката за личните данни (и/или политиката за бисквитките) за този уеб сайт или приложенията му, както и профилите в социалните медии, към който има препратки в този сайт и са собственост на „ХОБИТ БГ“ ЕООД.

Как събираме лични данни:


На сайта на „ХОБИТ БГ“ има два директни начина за събиране на лични данни:

  • Чрез изпращане на запитване през контакти или при поръчка през сайта;


За да можем да обработваме Вашите запитвания, са ни необходими лични данни - име и контактни данни. Вие доброволно изпращате Вашето запитване до нас.


С каква цел събираме личните Ви данни:

  • За да Ви изпратим отговор на запитванията, които оставяте на нашия сайт;

  • Изпълнение на задълженията на "ХОБИТ БГ" по договор с Вас;

  • За целите на легитимния интерес на "ХОБИТ БГ";

Какви данни обработваме:

Обработва различни видове лични данни, в зависимост от типа на услугите, които се предоставят на потребителите. Такива данни включват идентификационни данни за потребителя, информация за лицата – номер, име и фамилия, имейл, които са необходими за изпращането на запитване и други. Предоставянето на ЛД е напълно доброволно и не ограничава потребителя да разглежда съдържанието на нашия сайт. Всеки път, когато Вие като потребител отворите нашата уеб страница и всички под страници и менюта, ние получаваме информация под формата на информационен протокол. На нашия сайт има поставени маркери на Google Analytics. Тези маркери и информацията събирана от сайта ни дават информация за:

  • Уеб браузера Ви и операционната система;

  • Референта, които Ви препращат към нашата страница;

  • Продължителност и дата на посещение;

  • IP – адрес;

  • Ваши запитвания;

  • Данни за регистрация на сайта;

  • Общи демографски данни за всички потребители без детайлно профилиране; 

При обработка на Вашите лични данни (ЛД) ние спазваме следните принципи:

  • Поверителност на обработването на ЛД и гарантиране на високо ниво на сигурност на поверените лични данни;

  • Законосъобразност и добросъвестност;

  • Точност и актуалност на данните;

  • Съхранение на данните Ви за точно определен срок;

  • Събират се единствено и само за изрично посочените в настоящата Политика цели;

Колко време ще съхраняваме ЛД на потребителя и всеки изпратил запитване или регистрирал се на текущия сайт: 


„ХОБИТ БГ съхранява личните данни на потребителите толкова, колкото е необходимо, за да бъдат постигнати целите, посочени в тази Политика за личните данни, или за да бъдат спазени изисквания на законодателството. С оглед изпълнение на задълженията ни, произтичащи от данъчното и счетоводното законодателство, данни за даден потребител се съхраняват за период от 11 години.

  Настоящата Политика за личните данни може да бъде променяна или допълвана поради изменение на приложимото законодателство, по инициатива на „ХОБИТ БГ“, на потребителите или на компетентен орган като Комисията за защита на личните данни.

Обработка на Вашите лични данни:


Ние събираме и обработваме личните Ви данни само за изрично изброените по-горе цели. Вашите лични данни се съхраняват в CRM система, която отговаря на приложимото национално и европейско законодателство. Тази система се подлежи на обработка само от оторизирани от „ХОБИТ БГ“ ЕООД длъжностни лица.

Данните, които получаваме от вас доброволно, се съхраняват, за да можем:

  • Да обработваме вашите запитвания;

Google Analytics

  Уеб услуги, предлагана от Google, Inc ("Google").
Този уебсайт използва уеб услугите на Google Analytics.
Двете платформи за уеб услуги функционират чрез файлове наречени „бисквитки“. Можете да настройте браузера си, за да предотвратите записа на бисквитки. Моля, имайте предвид, че ако настройте сайта си да не събира и изпраща бисквитки, е възможно да не можете да използвате всички функции на този сайт.

  Google Analytics се използва за съставяне на статистически данни за посетители на нашия сайт.

  През последните месеци от Google предприеха значителни мерки, за да осигурят сигурност при оперирането с ЛД съгласно GDPR, за да продължим да използваме платформата съгласно новите правила, които се въвеждат 25/05/2018 г. Според Споразумението за Европейското икономическо пространство, Google предприе редица мерки, за да отговори на влизащата в сила директива.

Какви са вашите права?


Вие можете да поискате да получите безплатна информация относно събраните за Вас лични данни. По всяко време можете да откажете Вашите лични данни да бъдат събрани и обработвани, а също така да поискате да бъдат забравен. За целта изпратете имейл на контактите посочени в началото на тази страница.

Ако сте дали съгласие и сте се регистрирали на нашия сайт, имате право по всяко време да се откажете от него. В този случай следва да използвате опцията за отказ, предоставена в края на всеки имейл или като пишете на artviza_pro@abv.bg.


 

ПОЛИТИКА ОТНОСНО БИСКВИТКИТЕ

Какво представляват „бисквитките” 

  Бисквитките” или “Cookies” на английски, представляват малки текстови файлове, които се изпращат от уеб сайтовете, който посещавате до компютъра или устройството на посетителя. Ролята на тези малки файлове е да събират информация за използването на сайта от потребителя с цел да бъде разпознаван и да се подобри функционалността на сайта и работата с него. Чрез този тип разпознаване на посетителите, посетил уеб сайта, дадения посетител не може да бъде идентифициран лично. Информацията, която събират „бисквитките“ най-често включва:

  • адрес на интернет протокола (IP) на устройството, от което посетителят осъществява достъп до платформата;

  • вид на устройството, от което посетителят влиза в сайта; (компютър, мобилен телефон, таблет и др.);

  • вид на операционната система;

  • вид на браузъра;

  • действия, които се предприемат потребителите - посетени страници, честотата на посещенията на уеб сайта; продължителността на стоене на дадена страница и др.

  Повече информация какво представляват бисквитките, можете да разгледате на: http://www.allaboutcookies.org/.

  За да може сайтът на „ХОБИТ БГ„ да работи коректно, да Ви е приятно да работите с него ние използваме „Бисквитки“. Посещавайки нашия сайт Ви се отваря попъп, който Ви предупреждава, че използваме „Бисквитки“ и Вие трябва да се съгласите, за да използвате нормално нашия сайт.

  Бисквитки, които използвам:

    Задължителни бисквитки (essential cookies) –необходими са за да може уеб сайтът коректно да изпълнява функциите си. Благодарение на тези бисквитки Ви показваме например информацията на нашия сайт на Вашия език; да имате възможност да ни пишете на нашия чат; установяваме автентичността на нашите потребители и други.

    Бисквитки за ефективност и функционалност.
Използваме тези бисквитки, за да запомним Вашите предпочитания, за да не е нужно всеки път да вкарвате данните си за регистрация, които вече въвели веднъж. Винаги можете да настроите браузера си да не пази тази информация. Също така използваме информацията от тях, за да събираме информация за начина, по който използвате нашия сайт с цел да го подобрим;

    Аналитични бисквитки – бисквитки от трети страни
Бисквитки на Google Analytics

  Използваме този тип бисквитки, за да следим посещаемостта на нашия сайт. Благодарение на тях ние анализираме доколко нашите потребители работят лесно със сайта ни, каква е преобладаващата ни таргет група и колко посещения получаваме на ден. Тези бисквитки не ни дават обща информация за всички посетители, но не ни разкриват Вашите лични данни. Максималният период, в който пазим аналитичните данни в Google Analytics е 26 месеца.

    Аналитични бисквитки – бисквитки от трети страни - Бисквитки на Addthis

Използваме този тип бисквитки, тъй като са изискване на Addthis.com. Данните, които се събират и са: данни за сесията, IP, геолокация, данни за браузера, данни за резолюцията на екрана, език по подразбиране, дата и час на влизане в сайта, данни за предходна страница.

Сесийни бисквитки
 
Бихме използвали сесийни бисквитки, в следните случаи:

•    за да Ви разпознаваме, когато се връщате на нашия Сайт, за да използвате услугите ни;